€2,049.00

''RX50 Xtreme 2020 black edition (UITVERKOCHT)
[36000-20]

\'\'RX50 Xtreme 2020 black edition (UITVERKOCHT)

In winkelwagen

Pagina(s) gevonden:  1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 

Beoordelingen 1 tot en met 6 (van 45 beoordelingen)


Datum toegevoegd: maandag, 16 november 2020

van Mehmet Mehmet

Echt vette brommer man!

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
Datum toegevoegd: vrijdag, 13 november 2020

van Rob Jansen

Ik had nog een aanvullende vraag: Als ik de 125cc ombouwkit koop, wat voor ketting adviseren jullie..

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
Datum toegevoegd: woensdag, 11 november 2020

van Rob Janssen

Ik heb een vraag: Ik rij nu al een hele tijd met dit prachtige voertuig rond, maar ik wil eigenlijk..

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
Datum toegevoegd: zondag, 08 november 2020

van Beta RR50 track

Mijn RX50 loopt de laatste tijd steeds slechter. Iemand zei me dat ik mogelijk de kleppen even moet ..

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
Datum toegevoegd: vrijdag, 06 november 2020

van Karim Karim

Ik heb een vraag over deze brommer: Wanneer worden deze weer leverbaar? Want ik vind dit een heel m..

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
Datum toegevoegd: donderdag, 30 januari 2020

van Niels Bijlmakers

Is het mogelijk om gewoon een keer langs te komen bij het bedrijf en de brommer dan zonder afspraak ..

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]

Pagina(s) gevonden:  1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 

Beoordelingen 1 tot en met 6 (van 45 beoordelingen)


Beoordeling schrijven Terug
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
0 items
Talen
Dutch English German